Aktivno v sedanjost = aktivna sedanjost je prihodnost!

 Si študent/ka, brezposeln/a ali pa prekerno zaposlen/a?

Imaš idejo za projekt, pa se ne znajdeš najbolje v mozaiku takšnih in drugačnih razpisov?

Imaš idejo za projekt, pa ti manjkata vzpodbuda in samozavest?

Imaš željo po pridobivanju novih izkušenj s področja organiziranja literarnih večerov, večerov iz angažirane humanistike in kritičnega družboslovja, okroglih miz ipd.?

Imaš željo po organiziranju takšnih in drugačnih delavnic?

Potrebuješ pomoč pri snovanju projekta in zbiranju finančnih sredstev?

 

V Škratovi svetovalnici projektnega dela ti vsak torek in četrtek (od 15h do 19h) nudimo informacije o priložnostih za izvedbo in prijavljanje na različne domače ter tuje razpise. Najdeš nas v petem nadstropju stavbe na Kersnikovi 4, v prostorih Škratove čitalnice. Skupaj se bomo pogovorili o tvojih idejah in načrtih, pregledali zasnovi in strukturo projekta, razmislili o primernih javnih razpisih in nudili pomoč ob njihovem pisanju. Pomagamo pa ti lahko tudi z infrastrukturno podporo društva KUD Anarhiv, v okviru katerega naša svetovalnica tudi deluje. Pred obiskom nam napiši elektronsko sporočilo na skratovacital(at)gmail.com, da se dogovorimo za točno uro in datum našega srečanja.

Veselimo se snidenja s teboj!

Projekt Aktivna sedanjost je prihodnost! se je izvaja v organizaciji Kulturno umetniškega društva Anarhiv, v sodelovanju s Knjižnico Šiška, ki bo finančno podprla izvedena predavanja. Poleg Knjižnice Šiška projekt finančno podpira tudi organizacija Univerze v Ljubljani ŠOU. Projekt izvajamo tudi s pomočjo Agencije IN.