Poklicna svetovalnica: Od ideje do projekta

Poklicna svetovalnica funkcionira kot del Kombi programa (ti. stalne programske vsebine), ki je izjemno pomembna programska kategorija izrazito interdisciplinarne in programsko presečne narave. Gre za program, ki je na voljo v ti. ŠkratMobilu, predelanem starem kombiju, v vsakem obiskanem kraju. Po eni strani dopolnjuje izbirne programske vsebine, ki so si jih med več kot petdesetimi ponujenimi programskimi opcijami izbrali naši dragi partnerji v Beli krajini, po drugi strani pa njegove posamezne programske vsebine nastopajo kot povsem samostojna celota.

V okviru Poklicne svetovalnice bomo organizirali krajšo wordpress delavnico, prav tako nudimo možnost opravljanja prostovoljne prakse v času naših obiskov v Beli krajini (če te zanima, nam piši na skratovacital(at)gmail.com), med 18. in 21. avgustom pa bomo ponudili tudi kratko delavnico Od ideje do projekta z diskusijo in možnostjo skupinske projektne diskusije na predlagane projektne ideje.

Že sedaj pa za vas objavljamo kratek kažipot, ki je nastal kot edinstven zbir naših izkušenj na področju mladinskega dela.

Gradivo:

Od-ideje-do-projekta_svetovalnicaGradivo