Ko ni konca in je samo začetek

Na staro društveno spletno stran smo bili navezani. Stran je predstavljala neko prav posebno vez z začetki ustanavljanja društva, s prvimi angažiranimi generacijami, od katerih smo se veliko naučili – in se še učimo.

Leta so bežala, generacije so se menjale, stran pa je ostajala… Z leti se je nabralo vse več aktivnosti, s čimer se je pojavila tudi potreba po prenovitvi društvenega spletišča. 

S spletno stranjo, ki je pred vami, upamo, da bomo za vas, ali bolje, zate, skupnost, še bolj zanimivi, zlasti pa informativni in pregledni. Postopoma bomo na stran dodajali nove novice, uredili bomo digitalno zbirko našega gradiva, redno bomo objavljali kratka poročila naših aktivnosti, vas pozivali k sodelovanju, angažiranju, delovanju. Navsezadnje gre prav za to – za delovanje, za tlakovanje poti k pravičnejši, enakopravnejši skupnosti, v kateri si želimo živeti.

Stara spletna stran z nastankom novega spletišča morda ne bo več v središču pozornosti, še vedno pa jo boste lahko prebirali, saj smo dostop do nje uredili pod “kategorijo” arhiv.

Stara stran tako ne bo šla nikoli v pozabo – skupaj z novo bo tlakovala nov začetek…