Otroške delavnice v polnem zagonu…

Dragi otroci, dragi starši.

Naše delavnice so v polnem zagonu. Danes smo bili zelo pridni. Že navsezgodaj smo poskrbeli za ptičke, ki smo jim naredili čisto prave krmilnice in to celo iz navadnih, odvrženih plastenk. S pisanim življenjem ptičkov smo se spoznavali ob pravljici in glasbeni spremljavi flavte, za konec pa smo z zdravimi prigrizki napolnili še naše želodčke. Ko se je dopoldne prevesilo v popoldne, so se otroci spoznavali z umetnostmi obdobji, ob tem pa so si kreativno poslikali majice s čisto pravimi motivi antičnih vaz.

Seveda bi bilo škoda, da bi se tako prijetna druženja že kar končala; tako nadaljujemo jutri. Začnemo ob desetih, z drugim delom prvega sklopa delavnic “Dežela škratkov”, pri čemer se bomo iz objema jeseni in izdelave čisto pravih igračk iz darov narave ter škatel, ki bi jih sicer zavrgli, poslovili ob 13h, ko se prične drugi sklop delavnic “Kamen, škarje, papir – ustvarjam po obdobjih”, na katerega ste srčno vabljeni tudi otroci, stari od sedem let dalje.

Se vidimo jutri!

Vaše prijave pa še naprej sprejemamo na skratovcital(at)gmail.com za “Deželo škratkov” in na izza.ogla(at)gmail.com za sklop “Kamen, škarje, papir – ustvarjam po obdobjih”.

Vse delavnice so seveda brezplačne.

Nekaj fotografijj iz sklopa dopoldanskih delavnic:

 

 

Ena od poslikanih majic umetniških delavnic: