1. festival slabega filma in piva

Ali hodite vsako leto v deževni jesenski Portorož na slabe filme? Ali vas grdo gledajo, ko izrazite svoje negativno mnenje z vpitjem med projekcijo? Ostanite raje v Ljubljani in pridite na 1. FSFp v Škratovo čitalnico! Zgražanje nad slabimi filmi je tukaj doma vsako tretjo soboto!

Škratova Čitalnica in organizatorji mesečnega cikla Super slabih filmov vas vabimo na 1. Festival slabega filma in piva! Odvijal se bo 14. in 15. septembra v Škratovi Čitalnici na Kersnikovi 4. Poleg že najavljenega predavanja in predstavitve Buffy the Vampire slayer (Whedon, 1992), vas vabimo še na štiri projekcije filmov v petek in soboto zvečer. Za urnik si prosim oglejte uradno stran našega festivala.

http://fimuthe.org/fsfp/

Poceni pivo je sestavni del naših večerov, zato smo se odločili, da ga razširimo v festival. Vsak film bo imel dodeljen tematski dvoboj dveh specialitet budžet makropivovarstva srednje-Evrope. Kdo je v resnici naš najboljši sosed in kaj se da dobiti za 40 centov, bomo ugotavljali med gledanjem mednarodnih kultnih klasik. Sodelovanje v pokušanju ni obvezno, a priporočljivo, saj bo vsako pivo izdatno predstavljeno pred začetkom degustacije-projekcije.