Gledališki seminar: Gib-telo vnovič vabi – tokrat še bolj udarno!

V četrtek 22.10. ob 18-ih v Gledališkem inštitutu nadaljujemo z Gledališkim seminarjem Gib-telo – tokrat se pripravljamo na petkov pogovor z Ireno Tomažin.

Če pišete na fizkultura@googlegroups.com, na google skupino, ki jo moderirajo koordinatorji seminarja, boste prejeli dva teksta, ki bosta predstavljala svojevrstno izhodišče premišljevanja: Telo glasu, intervju, ter tekst Irene Tomažin z naslovom Govorice glasu ali o čem govori glas.

V petek 23.10. ob 18-ih pa vljudno vabljeni na pogovor v Španskih borcih:

Irena Tomažin je plesalka, koreografinja, vokalistka pa tudi podiplomska študentka filozofije, ki svoje raziskovanje kontinuirano osredotoča na preizpraševanje prostora med glasom, gibom, gesto in telesom. Tak je tudi njen najnovejši solo performans Telo glasu, ki bo tudi vstopna točka petkovega pogovora s kasnejšimi odvodi v njeno metodologijo dela.

Pogovor organizirajo seminaristi Seminarja Gib-telo, ki deluje na pregibu med Redakcijo za kulturo in humanistične vede Radia Študent ter KUD Anarhiv-a v sodelovanju s Španskimi borci. Pogovor bo potekal v petek, 23.10. ob 18-ih.

Vsi lepo vabljeni, da se aktivno vključite v snovanje pogovora in njegovo realizacijo. 

Gledališki seminar: Gib-telo sofinancira tudi Mestna občina Ljubljana.