Baza mladinskih organizacij in organizacije za mlade

Super novost!

Na Uradu za mladino MOL so oblikovali spletno mesto na katerem predstavljajo mladinske organizacije, organizacije za mlade in druge nevladne organizacije, ki v svojem delu izvajajo pretežno programe za mlade ter storitve in projekte za mlade, ki se izvajajo v Ljubljani. Seveda lahko na danem spletnem mestu najdete tudi vašo najljubšo alternativno knjižnico ter naše številne vsebine.

Se pa lahko v bazo vpišete vsi, ki se ukvarjate s tovrstnimi projekti – baza je namenjena vsem, ne le projektom, ki so sofinancirani s strani Urada za mladino MOL, ki pa izvajajo pretežno brezplačne aktivnosti).

Za vpis v bazo mladinskih organizacij so oblikovali matriko za vnos podatkov. Izpolnjeno matriko pošljite preko e-pošte na naslov:info.skuc@lmit.org.

Da bodo informacije o organizacijah in projektih čim bolj dostopne in da bodo v največji meri dosegle tiste, ki so jim namenjene (mlade, njihove starše, tiste, ki delajo z mladimi, organizacije, ki iščejo partnerje za sodelovanje …) vas prosijo, da povezavo na bazo objavite na svojih spletnih straneh. Za predstavitev baze lahko uporabite tudi sliko, ki je v priponki.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z vpisovanjem v bazo, smo vam na voljo tudi v Info centru ŠKUC, vsak delovni dan med 12. in 18. uro na telefonski številki 01 421 31 42 ali 041 872 123 oziroma preko elektronske pošte info.skuc@lmit.org.

Vir: Urad za mladino MOL